Bologna Elegante - fehér nappali bútorgarnitúra

FEHÉR BÚTOROK – MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK?

Évek óta megfigyelhetjük a fehér bútorok folyamatosan növekvő népszerűségét , amely esztétikus és modern belső terekhez kötődik. A fehér bútorok irányzata északi szomszédainktól, a skandinávoktól érkezett hozzánk. Lakásaikat vagy házaikat a minimalizmus, az egyszerűség és a természetes anyagok szeretete jellemzi. Nem csoda, hogy mindennapi, mozgalmas valóságunkban ilyen megoldásokat keresünk és ragaszkodunk hozzájuk. Fehér fabútorok felhasználásával a belső térben gondolkodik ? Tudja meg, mi szól a javukra, és hogyan rendezzen be egy minimalista dolgozószobát.

Tovább olvasom

A fa ágykeretek stílusai: klasszikus, modern és rusztikus

A fa ágykeretek időtálló választás otthona számára, amelyek nemcsak tartósak és környezetbarátok, hanem különböző stílusokban is elérhetőek. A klasszikus, modern és rusztikus stílusok között válogatva biztosan megtalálja az Ön igényeinek és ízlésének leginkább megfelelő bútordizájnt. A következőkben bemutatjuk a három fő stílust, amelyek közül választhat.

Tovább olvasom

Sienna fa Tv-állvány

Fa TV-állványok: modern dizájn és masszív tartósság

A tömörfa TV-állványok egyre népszerűbb választásnak számítanak a nappalik és családi szobák berendezése során. A modern dizájn és a masszív tartósság kombinációja miatt ezek az állványok tökéletesen illeszkednek a legtöbb otthon stílusához. A következőkben bemutatjuk, hogy miért érdemes tömörfa TV-állványokat választani:

Tovább olvasom

Sienna tömörfa éjjeliszekrény

Tömörfa Éjjeliszekrények: a hálószoba fontos kiegészítője

Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik legfontosabb bútordarabja, hiszen itt tároljuk az éjszakára szükséges apróságokat, például a könyveket, éjjeli lámpákat vagy éppen a szemüvegünket. A tömörfából készült éjjeliszekrények nem csupán praktikusak és időtállóak, de esztétikailag is hozzájárulnak a hálószoba harmonikus megjelenéséhez. Íme néhány érv, amelyek miatt érdemes tömörfából készült éjjeliszekrényt választani:

Tovább olvasom

fa bútor

FA BÚTOR – MIÉRT ÉRDEMES MEGVENNI?

Sokszor hallhattuk már azt a kijelentést, hogy a fából készült bútorok tagadhatatlanul jobbak, mint a bútorlapból, vagy a furnérozott felülettel készültek? Valószínűleg igen, de mi határozza meg pontosan az előnyüket? Miért sokkal jövedelmezőbb fenyőbútorokba vagy tölgyfa bútorokba fektetni , pedig azok első ránézésre drágábbak lehetnek? Ma eláruljuk, miért sokkal jobb fa bútorok közül választani.

Tovább olvasom

Tömörfa nappali bútor szett

Tömörfából készült szekrények és vitrinek

A tömörfából készült szekrények és vitrinek napjaink egyik legkedveltebb bútordarabjai. A minőség és az esztétikum mellett, a fenntarthatóság is egyre fontosabb szerepet játszik a bútorválasztás során. Ebben a blogbejegyzésben kifejtjük, hogy miért válassza a tömörfából készült szekrényeket és vitrineket a bútorlapos változatok helyett.

Tovább olvasom